Yrityksestä

Zolmet OÜ on virolainen yritys, joka on erikoistunut pätevien ammattilaisten vuokraamiseen ja tarjoaa työntekijöitä erilaisille metallituotteiden valmistamisen, asentamisen ja rakentamisen, metallirakenteiden hitsaamisen ja koostamisen parissa toimiville yrityksille.

Henkilökuntaa valitessamme tiedämme tarkkaan, mitä meidän tulee ehdokkaalta kysyä ja millaisia hitsauskokeita kunkin ehdokkaan tulee suorittaa, jotta ennen hänen työhön lähettämistään voimme vakuuttua siitä, että kyseinen henkilö on varmasti oman alan mestari.

Työntekijämme ovat suorittaneet kaikkien kumppaniemme palveluksessa tarvittavan hitsaajan sertifioinnin.

Ammattilaisemme täydentävät jatkuvasti tietojaan ja taitojaan.

Te takaamme ammattilaistemme laadukkaan työn ja voimme vakuuttaa kaikille kumppaneillemme, että työntekijämme ovat ammattilaisia ja vastaavat laadusta ja työvelvollisuuksiensa täytöstä.

Käyttämällä Zolmetin palveluita olette varmasti tyytyväinen tarvittavien ammattilaisten nopeaan löytämiseen, heidän työnsä laatuun ja myös yrityksen hintapolitiikkaan.

Työntekijämme toimivat koko Virossa, Suomessa ja Ruotsissa. Laadimme kaikki tarvittavat asiakirjat sekä yrityksellemme että myös työntekijöillemme ja esitämme ne aina kumppanillemme pitkän ja tiiviin yhteistyön takeeksi ja takuuksi.

Tällä hetkellä meidän erittäin ammattitaitoiset työntekijämme työskentelevät sellaisilla teollisuudenaloilla kuten:

N

Raskas teollisuus

N

Rakentaminen

N

Koneenrakennus

N

Kemianteollisuus

N

Laivanrakennus

N

Raakaöljy- ja kaasuteollisuus

N

Tuotanto

N

Metsätalous- ja puuteollisuus

Meidän kumppanimme

Yhteyshenkilö

8 + 13 =